Lidmaatschap

Meldt U aan als lid bij Vereniging Oud Hoorn. U ondersteunt met uw lidmaatschap niet alleen onze vereniging maar ontvangt als lid ook vier keer per kalenderjaar het Oud Hoorn kwartaalblad. U kunt ook een lidmaatschap cadeau doen. Een ideaal cadeau voor een bescheiden prijs.

kaart van Blaeu (Hoorn)

Actie 2017

Actie Lidmaatschap

Oud Hoorn staat midden in de Hoornse samenleving. Dit jaar een eeuw lang. En in die 100 jaar heeft zij de stad behoed voor verval, sloop en achteruitgang.
Een belangrijke taak! Vindt u dat ook?
Word dan lid van de Vereniging en draag zo bij aan het behoud van de historische stad Hoorn.

Ja, ik ben geïnteresseerd in wat Oud Hoorn doet en wil een lidmaatschap à € 10,-- voor de rest van het jaar 2017. Ik ontvang dan de laatste twee kwartaalbladen van dit jaar.
Vanaf 2018 ga ik de normale contributie van € 22,50 betalen.

Soorten lidmaatschap

Gewoon lidmaatschap   € 22,50 per jaar.
Jeugdlidmaatschap   € 10,-- per jaar (tot 23 jaar)
Gezinslid, alleen in combinatie met een hoofdlidmaatschap   € 12,-- per jaar (zonder kwartaalblad)

Lidmaatschap voor het leven   u bent ouder dan 45 jaar, en betaalt eenmalig € 630
Lidmaatschap voor het leven   u bent ouder dan 55 jaar, en betaalt eenmalig € 450
Cadeaulidmaatschap   € 15,-- voor een (1) kalenderjaar (1/1 tm. 31/12)

Als u zich aanmeldt als gewoon lid, of als lid voor het leven, ontvangt u als presentje de herdruk "Kaart van Blaeu, Hoorn anno 1650"!

Machtiging

U kunt de Vereniging machtigen jaarlijks de contributie via een automatische incasso van uw bankrekening af te laten schrijven. Het machtigingsformulier daarvoor kunt u hieronder downloaden.
Machtigingsformulier

Wijziging of opzegging

Wijziging doorgeven Opzegging doorgeven

Of stuur een e-mail naar: leden@oudhoorn.nl

Mijn gegevens

* Verplicht in te vullen velden

Dhr.         Mevr.

Gewenst lidmaatschap:

Machtiging:

Machtigingsformulier

* Uw aanmelding wordt automatisch doorgezonden naar de ledenadministratie die u een bevestiging stuurt.