Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Sponsoractie DEEN met mooi resultaat   (03-12-2018)

Deen

Fijn nieuws! De sponsoractie van Deen (filiaal binnenstad) heeft het bedrag van € 596,79 voor de Vereniging Oud Hoorn opgebracht. Maandagochtend mocht onze voorzitter Jaap van der Hout een cheque in ontvangst nemen.

Gulle gevers bedankt!

 

Deen

De sponsoractie kondigden we op 26 september met onderstaand bericht aan op deze website.

"Teken je helden en wees er één! In ieder spaarzakje zit een sponsormunt. Hiermee sponsor je een lokaal goed doel of het Nationaal Ouderenfonds. De winkel van Deen in de binnenstad sponsort naast het Nationale Ouderenfonds ook de Vereniging Oud Hoorn. Wij vragen dan ook onze leden en vrienden om deze muntjes te sparen en in het display te werpen van de winkel van Deen op het Grote Noord. Hiermee sponsort u de vereniging. Onze vereniging gaat ook nog enkele acties bij deze winkel op poten zetten. Bent u niet in de gelegenheid om ze op het Grote Noord in te leveren, lever ze dan in, in ons verenigingsgebouw of stuur ze op naar Vereniging Oud Hoorn, Onder de Boompjes 22, 1621 GG Hoorn. Wij zorgen er dan weer voor dat ze worden ingeleverd in de vestiging van Deen op het Grote Noord."

Op de foto: Penningmeester Paula Lieshout en voorzitter Jaap van der Hout, die de cheque in ontvangst nemen van de bedrijfsleider van het Deenfiliaal Grote Noord.

 

Nieuwsarchief